INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Juniorka podlehla Ďáblicím, přezimuje na 5. místě tabulky

Juniorka – Domácí porážkou 1:4 s Ďáblicemi zakončila naše juniorka své účinkování v podzimní části I. A třídy. Díky parádnímu gólu Evžena Čižikova sice vyhrála první poločas 1:0, po změně stran už ale ovládl hřiště Vyšehradu soupeř a nastřílel čtyři góly. A to ještě leccos pochytal brankář Procházka.

Ani v posledním utkání podzimu nenastoupila naše juniorka kompletní, přesto vletěla do zápasu s elánem a v úvodní čtvrthodině si vypracovala minimálně tři gólové šance. Nejprve Červený trefil jen brankáře, potom kopal Veverka roh a nabíhající Telis hlavou zblízka netrefil míč. Vzápětí se po přihrávce od kapitána Hanzlíka dostal sám Veverka do šance, ale ani jemu se nepodařilo trefit balon, jak by si přál.

Ve 28. min. však Turbák přihrával a navrátilec do sestavy Čižikov překvapivou, výborně mířenou střelou do růžku zdálky překonal brankáře Ďáblic Chroboka: 1:0.

To byl sice efektní moment a nadějné vedení, postupně ale začal přebírat iniciativu soupeř. Sebevědomí Ďáblicím ani trochu nechybělo, již v červnu totiž nastřílely na Vyšehradě čtyři góly. Tentokrát hrál v jejich týmu prim útočník David Blažek. Deset minut před pauzou to byl však Zemánek, jenž střelou po zemi těsně minul Procházkovu bránu.

Čtyři minuty po změně stran Fiala utekl naší obraně a střelou po zemi vyrovnal na 1:1. Po necelé hodině hry opět Fiala již dostal hosty do vedení. Vzápětí šel na hřiště místo Rajnocha gólman Martin Blažek. Netrvalo dlouho a mohl vyrovnat, bohužel mu však míč odskočil a pohodlně jej sebral Chrobok.

Čtvrt hodiny před koncem, střídaly i Ďáblice. Na hřiště přišel Kracman a stačilo mu jen několik vteřin, aby dal gól a zvýšil na 1:3. Pět minut před koncem pak Fiala upravil ještě na 1:4. S Ďáblicemi jsme tak prohráli všech pět dosavadních zápasů v posledních třech ročnících I. A třídy.


Trenér Jaroslav Klíma: „Zápas dvou rozdílných poločasů. V úvodních dvaceti minutách jsme spálili vyložené šance, to se potom podepíše na výsledku. Dělali jsme individuální chyby a inkasovali po nich góly. Přitom pokud bychom tohle utkání zvládli, mohli bychom se ještě na jaře pokusit zaútočit na postup. Máme však po letních odchodech příliš úzký kádr hráčů, navíc vždy někdo chybí.“

První polovina tabulky I. A třídy po podzimu: Tempo 31 bodů, Dolní Chabry 30, Kolovraty 28, Ďáblice, Vyšehrad B a Dolní Počernice po 23, Dubeč 19. 


Slavoj Vyšehrad B – SK Ďáblice 1:4 (1:0)

Branky: 28. Čižikov – 49., 59. a 86. Fiala, 75. Kracman. Střely na branku: 4:10. Střely mimo: 4:8. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 3:6.

Rozhodčí: Maiello – Opočenský, Hlavnička. ŽK: Davídek (Ďáblice).

Diváků: 40. 


Vyšehrad B: Procházka – Příhoda, Hanzlík, Doksanský, Veverka – Kořínek, Telis, Čižikov, Turbák – Červený, Rajnoch (60. M. Blažek). Trenér Jaroslav Klíma.

Ďáblice: Chrobok – Michálek (74. Kracman), Veselý, Máj, Krátký – Jeřábek – Gregor, Fiala, Davídek – Zemánek, D. Blažek. Trenér František Peřina. 


Podzimní střelci branek juniorky v I. A třídě:

4 – Čižikov, Doksanský, Rajnoch

3 – Budějský

2 – Jung, J. Klíma ml., Komers, Nosek, Veverka

1 – Červený, Duda, Hanzlík, Skřivánek, Turbák

 

Nahrávači na góly:

8 – Turbák

2 – Hanzlík, Kočí, Komers, Rajnoch

1 – Budějský, Červený, Čižikov, Dušek, Houdek, Jung, J. Klíma ml., Nosek, Řezáč, Skřivánek, Smola, Veverka

 

Utkání Vyšehrad B – Ďáblice v I. A třídě:

30. 10. 2011: Ďáblice – Vyšehrad B 2:0

3. 6. 2012: Vyšehrad B – Ďáblice 2:3

4. 11. 2012: Ďáblice – Vyšehrad B 4:0

2. 6. 2013: Vyšehrad B – Ďáblice 2:4

17. 11. 2013: Vyšehrad B – Ďáblice 1:4

 

Foto ze zápasu: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...