INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Juniorka to na Ďáblice neumí, prohrála s nimi pošesté v řadě

Juniorka Porážkou v Ďáblicích zakončila sezonu 2013/14 naše juniorka. V I. A třídě prohrála s tímto soupeřem v posledních třech sezonách všech šest vzájemných zápasů, přitom tentokrát vedla rychlým gólem Evžena Čižikova a od 39. minuty měla k dispozici přesilovku. Domácí přesto vyhráli 3:1. Ďáblice skončily v I. A třídě čtvrté, Vyšehrad B šestý.

Přestože má juniorka velmi úzký kádr hráčů, musela se v derniéře obejít bez čtyř hráčů: Dudy, Veverky, Turbáka a Blažka. Znovu se tak neobešla bez fotbalistů z áčka a dorostenců. Slátané sestavě ale vstup do utkání vyšel skvěle, již ve 2. min. přišel po rohu domácích kontr, akce a přihrávka Duška na Komerse, jehož střelu brankář Chrobok vyrazil a Čižikov doklepl do sítě: 0:1!

V polovině prvního poločasu však po rohu a centru zleva Davídek hlavou vyrovnal na 1:1. Šest minut před poločasem došlo ke strkanici domácího Nováka s Aliapuliosem, oba hráči viděli žlutou kartu. Jenomže pro domácího záložníka to byla už druhá, a tak šel předčasně pod sprchy.

Domácí i v deseti bojovali a v polovině druhé půle je po brejku poslal do vedení Fiala: 2:1. Za tohoto stavu mohl opět vyrovnat Komers, ale špatně si zpracoval míč a bylo po šanci. Pět minut před koncem pak pojistil tři body pro Ďáblice Veselý: 3:1.


Trenér Ďáblic František Peřina: „Přestože jsme prohrávali a šest minut před poločasem přišli za stavu 1:1 o nepochopitelně vyloučeného Nováka, měli jsme utkání pod kontrolou. Řekl bych, že se rozhodčí spletl a chtěl dát Novákovi jen žlutou kartu, pak si ale uvědomil, že mu ji už předtím jednou ukázal, a tak musel vytáhnout i červenou. Nespravedlivé vyloučení nás jen nakoplo k lepšímu výkonu. V oslabení jsme přeskupili sestavu a hráli na dva štítové záložníky. Vyšehrad hrál také dobrý fotbal, snažil se o iniciativu podpořenou třemi útočníky, my jsme jej však trestali z brejků. Vyhráli jsme, ale celkově jsme cíl nesplnili, protože jsme skončili čtvrtí. Jenomže chtěli jsme se rvát o postup. Na podzim jsme sice porazili Tempo 7:1, na druhou stranu jsme však prohráli oba vzájemné zápasy s PSK Union a nebo neudrželi vedení 3:0 v Kolovratech. Popereme se ale o postup do přeboru v příští sezoně, bude to náš jasný cíl.“

Trenér Vyšehradu Jaroslav Klíma: „Brzy jsme sice vedli, pak jsme ale po chybách ve středu hřiště z brejků domácích inkasovali. Ještě za stavu 2:1 měl Komers šanci vyrovnat, ale neproměnil. Přestože jsme hráli proti deseti, nebyli jsme schopni si ani pořádně přihrát. Ďáblice hrály proti nám i v oslabení otevřený fotbal a zvítězily zaslouženě, mají velmi dobrý tým. Skončili jsme stejně jako loni šestí, bohužel ale nelze přehlédnout fakt, že naše béčko moc neplní roli, kterou by mělo vůči áčku plnit.“

 

SK Ďáblice – Slavoj Vyšehrad B 3:1 (1:1)

Branky: 23. Davídek, 67. Fiala, 86. Veselý – 2. Čižikov.

Rozhodčí: Plzák – Šťástka, Budař. ŽK: Novák – Aliapulios. ČK: 39. Novák (Ďáblice).

Diváků: 80.


Ďáblice: Chrobok – Jeřábek, Máj, Krátký, Panýrek (72. Gregor) – Veselý – Novák, Horváth, Davídek (86. Michálek) – Fiala (88. Michek), Zemánek. Trenér František Peřina.

Vyšehrad B: Mokrohajský – Kořínek, Nosek, Doksanský – Červený, Dušek, Hanzlík, Aliapulios (60. Kokeš) – Komers, Š. Klíma, Čižikov. Trenér Jaroslav Klíma.

 

Střelci branek juniorky v I. A třídě:

12 – Červený

7 – Doksanský

6 – Čižikov

4 – Komers, Rajnoch, Turbák, Řezáč

3 – Budějský, Duda, Veverka

2 – Hanzlík, Jung, J. Klíma ml., Nosek

1 – Blažek, Dušek, Kočí, Macháček, Skřivánek

 

Nahrávači na góly:

10 – Turbák

7 – Čižikov

4 – Červený

3 – Aliapulios, Hanzlík, Komers

2 – Doksanský, Duda, Dušek, J. Klíma st., Š. Klíma, Kočí, Rajnoch, Řezáč, Veverka, Žampa

1 – Budějský, Houdek, Janda, Jung, J. Klíma ml., Nosek, Příhoda, Skřivánek, Smola

 

Utkání Vyšehrad B – Ďáblice v I. A třídě

30. 10. 2011: Ďáblice – Vyšehrad B 2:0

3. 6. 2012: Vyšehrad B – Ďáblice 2:3

4. 11. 2012: Ďáblice – Vyšehrad B 4:0

2. 6. 2013: Vyšehrad B – Ďáblice 2:4

17. 11. 2013: Vyšehrad B – Ďáblice 1:4

14. 6. 2014: Ďáblice – Vyšehrad B 3:1

 

Foto ze zápasu: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...