INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

V jarní premiéře Krivosheev přivedl juniorku k výhře 3:2

Juniorka Osmnáctiletý pravý záložník Alexandr Krivosheev se stal ústřední postavou jarní premiéry I. A třídy v neděli 22. března na Vyšehradě. Rezerva šemíků porazila Kyje 3:2, Krivosheev byl strůjcem všech tří branek a táhl většinu útočných akcí. Skóre otevřel v prvním poločase kapitán Radek Hanzlík, hosté z Prahy 14 po změně stran dvěma „slepenými“ góly otočili skóre na 1:2. Vyrovnal střídající dorostenec František Hrachovec a šest minut před koncem utkání byl autorem vítězné trefy František Rybařík, který tak potvrdil svoji velkou střeleckou fazónu z přípravného období. Obnovený debut v dresu Vyšehradu si připsal záložník Robin Zimmermann. Z kádru A-týmu nastoupili brankář Procházka, Šimkovský, Kučera, Krivosheev a Rybařík, v dopoledním utkání proti Vltavínu byl na lavičcce i Komers.

V prvním vzájemném měření sil, tedy v srpnové premiéře v Kyjích, vyhrála naše juniorka snadno 5:1. Snadno zejména proto, že už v poločase vedla 4:0 a hattrickem se blýskl právě Komers. Tomu se ale v jarní premiéře moc nedařilo a také důsledně strážený Rybařík se dlouho nemohl prosadit. Po čtvrthodině hry přesto ideálně našel Zimmermanna, který se tak najednou ocitl v gólové šanci, brankáře Cibulku ale nepřekonal. Tři minuty nato po trestném kopu Kučery dorážel Rybařík, byl mu však odmáván ofsajd.

Hosté hodně zahrozili ve 32. min., po centru zprava se ale Řehoř ukvapil a zcela sám netrefil Procházkovu bránu. Ve 39. min. přišel před lavičkou Kyjí faul na Štěpána Klímu, trestný kop rozehrál na zadní tyč Krivosheev a nabíhající Hanzlík poslal balon do sítě: 1:0! Čtyři minuty před pauzou mohly Kyje vyrovnat, Trval junior však trefil lobem břevno.

Ve druhé půli se hosté přece jen prosadili. Po dvou chybách v obraně Vyšehradu nejprve v 63. min. po přihrávce od Řehoře vyrovnal na 1:1 dorážkou na zadní tyči Špalek. O minutu později utekl Bobek a prostřelil Procházku: 1:2.

V 70. min. mohl opět vyrovnat Rybařík, mířil vedle. To už přicházeli na hřiště i dorostenci a byli vidět. Nejen to, v 72. min. po přihrávce od Krivosheeva Hrachovec vyrovnal: 2:2!

Tři minuty nato po akci a krásné přihrávce od výborně hrajícího Krivosheeva zazdil tutovku Hájek, z první netrefil odkrytou bránu. Chtělo to možná zachovat víc klidu a míč si radši nejprve zpracovat. Rozhodnutí padlo po kombinaci a finální přihrávce od Krivosheeva, kdy se trefil Rybařík: 3:2! Juniorka však vyhrála doma teprve třetí zápas v této sezoně, na podzim to bylo s Loko Vltavín B (10:0) a Čechií Dubeč (5:1).

V sobotu 28. března ve 14 hodin se představí Vyšehrad B v Holešovicích na hřišti Loko Vltavín B. Ten je v tabulce se třemi body jasně poslední a v jarní premiéře prohrál 0:13 ve Štěrboholích.


Trenér Vyšehradu Jaroslav Klíma: „Vyhráli jsme, takže se třemi body je samozřejmě spokojenost. Těší mě zejména výborný výkon Saši Krivosheeva, určitě nejlepšího hráče na hřišti, který si v tomto utkání řekl o dres A-týmu. Kyje ale s přibývajícím časem odpadly fyzicky a Franta Rybařík potvrdil vítězným gólem svoji střeleckou formu. Jsem rád, že vyhrálo áčko i juniorka, to je úspěšný den. Mrzí mě však bodová ztráta dorostenců.“

Trenér Kyjí Miloš Trinkmoc: „Škoda, že jsme už v první půli zahodili dvě velké šance, které měli Moudřík a Řehoř. Ve druhé půli jsme přesto dvěma góly otočili skóre na 2:1 pro nás, vyvedlo nás však z tempa zranění našeho hráče, musela přijet sanitka. Byli jsme na Vyšehradě hodně blízko bodovému zisku.“

 

Slavoj Vyšehrad B – TJ Kyje 3:2 (1:0)

Branky: 39. Hanzlík, 72. Hrachovec, 84. Rybařík – 63. Špalek, 64. Bobek.

Rozhodčí: Sklenář – Vlček, Wimmer. ŽK: J. Klíma ml., Š. Klíma, Hanzlík, Rybařík – Marsin.

Diváků: 50.


Vyšehrad B: Procházka – Šimkovský, J. Klíma ml., Hanzlík, Veverka (73. Hájek) – Krivosheev, Š. Klíma, Kučera, Zimmermann (58. Vyjídáček) – Komers (67. Hrachovec), Rybařík. Trenér Jaroslav Klíma.

Kyje: Cibulka – Smekal (79. Noha), Havlíček, Marsin, Špalek – Tipta – Trval, Řehoř, Moudřík (46. Mádr), Menšík (58. Hupcej) – Bobek (67. Broum). Trenér Miloš Trinkmoc.


Střelci branek juniorky v I. A třídě:

8 – Komers

7 – Rybařík

4 – Doksanský

3 – Ansuma, Čižikov, Řezáč, Veverka

2 – Hanzlík, Smolák

1 – Dušek, Hrachovec, Š. Klíma

 

Gólové asistence:

6 – Ivančo, Rybařík

5 – Řezáč

4 – Dušek, Čižikov

3 – Š. Klíma, Krivosheev, Veverka

1 – Ansuma, Doksanský, Hanzlík, Kincl, Komers, Smolák

 

Jarní premiéry Vyšehradu B za posledních 10 let:

26. 3. 2006 (I. A třída): Kunratice – Vyšehrad B 0:0

25. 3. 2007 (I. A třída): Sparta Krč B – Vyšehrad B 1:2

8. 3. 2008 (přebor): Háje JM – Vyšehrad B 1:0

15. 3. 2009 (přebor): Vyšehrad B – Přední Kopanina 0:2

14. 3. 2010 (přebor): Vyšehrad B – Cholupice 2:1

27. 3. 2011 (I. A třída): Štěrboholy – Vyšehrad B 3:1

25. 3. 2012 (I. A třída): Dubeč – Vyšehrad B 2:0

24. 3. 2013 (I. A třída): Dubeč – Vyšehrad B 2:0

23. 3. 2014 (I. A třída): Vyšehrad B – PSK Union 5:1

22. 3. 2015 (I. A třída): Vyšehrad B – Kyje 3:2

 

Foto ze zápasu: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...