INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

B-tým porazil dvěma trefami bývalý hráč Vyšehradu Primus

Juniorka Poločasové vedení 1:0 rezerva šemíků v Hostivaři bohužel neuhájila. Po změně stran se postaral o obrat dvěma góly bývalý hráč Slavoje Vyšehrad Lukáš Primus a v závěru utkání přidali domácí ještě jeden gól, takže vyhráli 3:1. Po třech kolech je Vyšehrad B se třemi body na 10. místě tabulky I. A třídy, na druhé straně by nemělo smysl po dvou porážkách propadat skepsi. Daleko větší problémy mají v úvodu sezony týmy z podstatně vyšších soutěží, namátkou Baník Ostrava v I. lize, Varnsdorf ve II. lize nebo Viktoria Žižkov a Most v ČFL.

Do utkání v Hostivaří nastoupil Vyšehrad B se změnami v záložní řadě a první poločas měl jednoznačně ve své moci. Ze šesti jasných gólových šancí bohužel nic nebylo, až z té sedmé – sedm minut před pauzou. Řezáčovu přihrávku do běhu využil Čižikov a otevřel skóre: 0:1!

Ke konci poločasu se někteří naši hráči nechávali unést vypjatou atmosférou a začali ztrácet koncentraci. V poločase sice v kabině jasně slyšeli, že se musejí soustředit pouze na vlastní výkon, přesto již v 52. min. koncentraci znovu na chvilku ztratili a hned poprvé inkasovali. Primus se prosadil díky svému důrazu a srovnal skóre na 1:1. Obrana Vyšehradu čekala, že bude pronikajícímu forvardovi Hostivaře odpískán faul, to se ale nestalo, a tak přišel trest. Přestat hrát a očekávat přerušení hry se obvykle nevyplácí, a tak tomu bylo i tentokrát.

Herní projev hostujícího mužstva už nebyl tak přímočarý jako v prvním poločase a navíc chybovali zkušení zadáci natolik, že z toho byly inkasované góly. V 60. min. se tak prosadil opět Primus a získal Hostivaři vedení 2:1. Později ještě zvýšil Černý na 3:1. Pak už domácí hru kouskovali, zdržovali a dělali vše pro to, aby nedostali gól, ale takový už je fotbal.

Ve čtvrtém kole I. A třídy se rezerva Slavoje Vyšehrad představí na domácí půdě, tedy na Děkance. V neděli 13. září zde přivítá tým SK Praga Vysočany, výkop je v 17 hodin. Pragovka figuruje ještě o stupínek níže na 11. místě, bodovala poprvé až nyní – doma remizovala se Štěrboholy 3:3. Předtím prohrála také v Hostivaři a pak i na Libuši.

Trenér Ondřej Hatina: „Zápas v Hostivaři jsme si prohráli sami. Je těžké vyhrávat, pokud opory týmu nejsou těmi oporami, jimiž mají být. Co je nám platné, že máme mezihru, když potom neproměníme stoprocentní šance a navíc děláme hrubky, ze kterých naopak vyplynou gólovky pro soupeře?! Přitom by se jim šlo určitě vyhnout jednoduchým řešením herních situací. Je na každém jednotlivci, aby se zamyslel sám nad sebou, vlastním přístupem, soustředěním a předvedenou hrou.“


SK Hostivař – Slavoj Vyšehrad B 3:1 (0:1)

Branky: 49. a 60. Primus, 87. Černý – 38. Čižikov.

Rozhodčí: Wimmer – Zíka, Binar. ŽK: Primus – Čižikov, M. Rejka.

Diváků: 60.


Hostivař: Doležal – Jizba, Smetana, Jalovecký – Pečenka (33. Cieciura), Brzák, Píša (79. Vondrášek), Šabo, Mihajlovski – Primus (83. Černý), Pazdera. Trenér Stanislav Šafránek. 

Vyšehrad B: Kylian – M. Rejka, Sahula, Čižikov – Hanzlík – Růžička (67. Ševčík), Zapletal, Řezáč (55. Kalfař), Podobský – Hancko, Zelinka (83. Čekan). Na lavičce byli ještě připraveni Kadlčík a Komers. Trenéři Ondřej Hatina a Aleš Vydlák.


Střelci branek Vyšehradu B

2 – Čižikov

1 – Kalfař, M. Rejka, Zapletal, Zelinka

 

Brankové asistence

2 – Hancko

1 – Čižikov, L. Rejka, M. Rejka, Růžička, Řezáč, Zapletal

 

Kompletní tabulka střelců I. A třídy (skupina A)

6 – Linek (Chabry)

5 – Davídek (Ďáblice)

4 – P. Macháček (Březiněves)

3 – Zemánek (Ďáblice), Havrda (Dubeč), Mustedanagič (Újezd n. L.), Sedlák (Praga)

2 – Matoušek, Snop (oba Újezd n. L.), Moudřík, Řehoř (oba Kyje), Čižikov (Vyšehrad B), Primus (Hostivař), Studík (Štěrboholy), Urbanec (Libuš)

1 – Březina, Hornát, V. Hrdlička, Hruška, Karabín, Maňák, Slezák, Suchoň, Vlasák (všichni Uhříněves), Černý, Choma, Kubiš, Mihajlovski, Pazdera, Píša (všichni Hostivař), Bauer, Dejmek, Kozler, Nesvadba (všichni Chabry), Beran, Čížek, Nekola, Stuchlík (všichni Libuš), Čížek, M. Kovář, Krejcar, Šebesta (všichni Újezd n. L.), Halama, Jenšík, Kolísek, Sarichev (všichni Štěrboholy), Kalfař, M. Rejka, Zapletal, Zelinka (všichni Vyšehrad B), Hrubý, Kabeláč (oba Kolovraty),Kubiš, Pazdera (oba Hostivař), Mandík, R. Macháček (oba Březiněves), Dinh (Kyje), Dufek (Dolní Počernice), Fiala (Ďáblice), Mihalík (Praga), Sop (Dubeč)

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...