INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

B-tým Vyšehradu prohrál 1:3 pod reflektory ve Štěrboholích

Juniorka – Nepříjemná série proher rezervy Slavoje Vyšehrad se zvětšila na čtyři utkání. Po zápasech s Uhříněvsí, v Hostivaři a s Pragou rezerva vyšla naprázdno i v pátek 18. září večer při umělém osvětlení ve Štěrboholích, kde prohrála 1:3. Domácí Viktoria vstřelila všechny tři své góly během deseti minut během první půle. Brzy po změně stran sice snížil Martin Hancko, ale zůstalo jen u jeho gólu, a tak měl nakonec hodnotu jen čestného úspěchu.

Naši hráči přitom mohli jít už po třech minutách hry do vedení, kdy po přihrávce od Hancka Kalfař postupoval sám na brankáře domácích Košťáka, bohužel svoji šanci neproměnil. Po bezbrankové úvodní půlhodině Viktoria využila několika chyb v řadách hostujícího týmu a začala střílet jeden gól za druhým: ve 32. min. Jenšík 1:0, ve 35. min. Sarichev 2:0 a ve 42. min. opět Jenšík 3:0.

Hned v nástupu do druhé půle po přihrávce od Řezáče snížil Hancko: 3:1! Střelou zdálky prověřil Košťáka v domácí bráně Růžička a příležitost vstřelit kontaktní gól měl Kalfař, ani tu ale nevyužil. Zápas se tak nepodařilo ani pořádně zdramatizovat. Domácí měli také ve druhé půli šance a několikrát se při nich vyznamenal brankář Kylian.

V šestém kole I. A třídy se rezerva Slavoje Vyšehrad představí opět venku, tentokrát na Libuši. Hrát se bude v sobotu 26. září od 10.15 hod.

Hrající trenér Štěrbohol Jiří Studík: „Vstoupili jsme do zápasu aktivně a díky vysunutému presinku se nám dařilo narušovat rozehrávku soupeře. Měli jsme navrch a tři rychle za sebou jdoucí góly v první půli nás uklidnily. V nástupu do druhé půle sice hosté snížili, ale do ničeho dalšího jsme je už nepustili, a tak jsme vyhráli určitě zaslouženě.“

Trenér Vyšehradu B Ondřej Hatina: „Zasloužená porážka. Pouze s hráči z Nuslí to neuhrajeme.“

 

Viktoria Štěrboholy – Slavoj Vyšehrad B 3:1 (3:0)

Branky: 32. a 42. Jenšík, 35. Sarichev – 49. Hancko.  

Rozhodčí: Toman – Tomšů, Chrenko. ŽK: Studík, J. Růžička – D. Růžička, Kalfař, M. Rejka.  

Diváků: 50.

 

Štěrboholy: Košťák – Kostroun, Františák, Studík, Prokop – Kotšmíd (89. Marino), J. Růžička (81. Rajdl), Kolísek, Krejčík (90. Bláha) – Sarichev (77. Králík), Jenšík. Hrající trenér Jiří Studík.

Vyšehrad B: Kylian – Fialka (46. Podobský), Sahula, Kadlčík, M. Rejka – Ševčík, Kalfař, Rezáč, D. Růžička – Hancko, Komers (46. Čekan). Trenéři Ondřej Hatina a Aleš Vydlák.


Střelci branek Vyšehradu B

2 – Čižikov

1 – Hancko, Kalfař, Komers, M. Rejka, Zapletal, Zelinka

 

Brankové asistence

2 – Hancko, Řezáč

1 – Čižikov, Matějka, L. Rejka, M. Rejka, Růžička, Zapletal

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...