INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

B-tým prohrál v Chabrech 0:4

Juniorka Podzimní výsledkové nezdary se B-týmu Slavoje Vyšehrad nepodařilo zastavit ani v Dolních Chabrech, které patří každoročně k předním týmům I. A třídy. Náš tým zde prohrál 0:4 a poprvé v sezoně vyšel střelecky naprázdno, a to navzdory faktu, že většinu času měl míč ve své moci. Domácí se ale ukázali být mnohem efektivnější při zakončení útočných akcí, což se odrazilo na výši skóre.

Chyběl brankář Kylian, zraněný v předchozím zápase s Kolovraty. Chyběl i obvyklý kapitán Hanzlík a další hráči. Poprvé v této sezoně tak B-tým mužů doplnili dorostenci a bylo jich hned pět najednou: v základní sestavě se objevili brankář Lehký, Rossmann, Wolf a Šíma, už v průběhu první půle nastoupil také Horváth.

Ruku v ruce s přibývajícími nepříznivými výsledky se na mužstvo lepí i sportovní smůla. Po dvaceti minutách hry totiž nastřelil Michal Rejka tyč domácí brány a chvíli nato si dal dost nešťastný vlastní gól jeho bratr Lukáš Rejka. Po necelé půlhodině hry zvýšil na 2:0 chaberský kanonýr Linek. V závěru první půle mohl snížit Michal Rejka, ale hlavičkoval těsně vedle.

Šest minut po změně stran zvýšil na 3:0 Zorea. V polovině druhé půle pak při jednom z útoků domácích zatáhl za záchrannou brzdu faulem Řezáč na kapitána Chaber Trojana a penaltu proměnil Linek: 4:0. Vyšehrad B, přestože byl v tomto utkání opticky lepším mužstvem, tak vysoko prohrál.

V 9. kole I. A třídy se rezerva Slavoje Vyšehrad utká s Čechií Dubeč, nyní osmým týmem tabulky. Hrát se bude v neděli 18. října v 15.30 hod. na Děkance.

 

SK Dolní Chabry – Slavoj Vyšehrad B 4:0 (2:0)

Branky: 29. a 66. Linek (druhá z pen.), 21. vlastní L. Rejka, 51. Zorea.

Rozhodčí: Šmakal – Wimmer, Mesežnikov. ŽK: Řezáč, Sahula, Wolf (všichni Vyšehrad B).

Diváků: 50.


Dolní Chabry: M. Klíma – Jiroušek (74. Fojt), Trojan, Smelík – Houzar (79. Nesvadba), Palma, Kozler (46. Potz), Vajnar – Dejmek (6. Brojo, 63. Závitkovský), Linek, Zorea. Trenér Zdeněk Peclinovský. 

Vyšehrad B: Lehký – Vojtěch, Sahula, L. Rejka (63. Ševčík) – Rossmann, Rudakov (46. Řezáč), Wolf, Lejnar (25. Horváth) – M. Rejka, Podobský (46. Hancko), Šíma. Na lavičce byl ještě připraven Komers. Trenéři Ondřej Hatina a Aleš Vydlák.

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...