INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Juniorka zdolala 3:0 Hostivař, nastoupila se šesti hráči z áčka

Juniorka Utkání s jednostranným průběhem bylo vidět v neděli 10. dubna brzy odpoledne na Vyšehradě. Juniorka šemíků, posílena o šest hráčů z širšího kádru A-týmu, porazila 3:0 Hostivař, když skóre otevřel Karel Soldát a po změně stran se dvakrát trefil Tadeáš Madej. Tahounem ofenzivy byl však především František Mysliveček, který byl de facto u zrodu všech tří branek. Bez nadsázky byl zápas hrou kočky s myší, o čemž svědčí mj. celkový poměr střel (29:3). V tabulce zůstává rezerva Vyšehradu na předposledním 13. místě, nicméně týmy Dolních Počernic, Kyjí a Libuše už začíná mít pomalu „na dostřel“. Do konce sezony zbývá ještě deset kol.

Obléhání hostivařské brány začalo hned s úvodním hvizdem sudího Zlocha. V šancích se hráči v modrých dresech střídali jeden za druhým a když už byl hostivařský brankář Liška překonán, buď gól neplatil pro ofsajd, nebo se balon odrazil od břevna či na poslední chvíli ho tečoval jeden z bránících hráčů a skončil v zámezí. Už to vypadalo, že soupeř ubrání bezbrankový stav až do poločasu, ve 43. min. byl však na pravé straně sražen pronikající Zimmermann, Mysliveček z trestného kopu posadil balon na hlavou Soldáta a ten konečně otevřel skóre: 1:0!

O převaze už v první půli svědčil poměr střel 8:1 (na bránu) a 9:0 (mimo bránu). Červenočerní se moc nedostávali za půlící čáru a střelecký pokus si připsali z trestného kopu.

Po změně stran začali domácí hráči znovu náporem, ten ale postupně ztrácel na intenzitě a střelecké pokusy byly spíš ze střední a větší vzdálenosti. V 70. min. ale po ofenzivním výpadu po levé straně odcentroval až téměř od rohového praporku Řezáč a míč se ke všeobecnému překvapení odrazil od zadní tyče do pole, na vápno. Tam si už na něj počíhal Madej a poslal ho bez okolků do sítě: 2:0!

V 77. min. přišla další akce po levé straně, Mysliveček prodloužil na Madeje a ten střelou z úhlu opět trefil: 3:0! Sedm minut před koncem po další přihrávce od Myslivečka mohl dosáhnout hattricku, jeho pohotovou střelu ale brankář Liška vyrazil. V závěru mohla Hostivař korigovat, svoji ojedinělou příležitost na čestný úspěch ale promarnila, O. Brzák přestřelil.

V sobotu 16. dubna naše juniorka nastoupí ve Vysočanech na hřišti Pragy, osmého týmu tabulky. Výkop je v 10.30 hod.

Trenér Milan Kopřiva: „Výsledek 3:0 moc neodpovídá dění na hřišti. Skóre mohlo být samozřejmě daleko vyšší, bezpočet standardek i střeleckých pokusů jsme ale moc nezúročili. Od začátku utkání se hrálo na jednu bránu, ale prosadili jsme se až v závěru první půle. Ta druhá už byla z naší strany horší, přesto jsme díky dvěma hezkým akcím zvedli skóre na 3:0. Hráči si odvedli svoje, podali zodpovědný výkon, nicméně i tak měli v podvědomí, že proti nim stojí soupeř z I. A třídy, což bylo pro jejich výkony limitující.“

 

Slavoj Vyšehrad B – SK Hostivař 3:0 (1:0)

Branky: 70. a 77. Madej, 44. Soldát.

Střely na branku: 12:1. Střely mimo: 17:2. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 7:0.

Rozhodčí: Zloch – Polena, Sklenář. ŽK: Hanzlík – Fridrich, Balogh, Choma, Cieciura.

Diváků: 35.


Vyšehrad B: Procházka – Š. Klíma, Kvída, Hanzlík, Šindelář – Zimmermann, Soldát, Mysliveček, Filip (46. Řezáč) – Madej, Komers (73. Sakai). Trenér Milan Kopřiva.

Hostivař: Liška – Jizba, Cieciura, Kubiš, Fridrich (61. Vejmělka) – Balogh, Pečenka (82. T. Brzák), Vejvalka, Mihajlovski – Choma, Fedor (73. O. Brzák). Trenér Stanislav Šafránek.


Střelci branek Vyšehradu B

9 – Komers

3 – Madej

2 – Blažek, Čižikov, Mysliveček, M. Rejka

1 – Filip, Hancko, Hanzlík, Kalfař, Lipták, Podobský, Řezáč, Soldát, Zapletal, Zelinka

 

Brankové asistence

6 – Řezáč

4 – Mysliveček

2 – Hancko, Kalfař, M. Rejka, Šíma

1 – Blažek, Čižikov, J. Klíma ml. Š. Klíma, Komers, Lipták, Matějka, L. Rejka, Rossmann, Růžička, Soldát, Telvák, Zapletal, Zimmermann

 

Tabulka střelců I. A třídy (skupina A)

17 – Davídek (Ďáblice)

12 – P. Macháček (Březiněves), Sedlák (Praga)

11 – Matoušek, Mustedanagič (oba Újezd n. L.), Havrda (Dubeč)

10 – Linek (Chabry)

9 – Benda (Březiněves), Snop (Újezd n. L.), KOMERS (VYŠEHRAD B)

8 – D. Blažek (Ďáblice), Jenšík (Štěrboholy)

 

Foto ze zápasu: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...