INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Juniorka v Nebušicích: 10:2! Madej a Fimba trefili hattrick

Juniorka V generálce na nový ročník I. A třídy si rezervní tým Slavoje Vyšehrad s chutí zastřílel – ale až po změně stran. Na hřišti Sokolu Nebušice, účastníka I. B třídy, byl totiž ještě v poločase remízový stav 2:2, po obrátce se ovšem spustila gólová lavina. A nebýt toho, že utkání skončilo v 81. minutě, skóre by bylo ještě vyšší. Domácímu týmu zkrátka došly síly a v závěrečné čtvrthodině hry inkasoval šest branek.

Nebušice se sešly k utkání v deseti hráčích, a tak aby mohly hrát v plném počtu, oblékl jejich dres útočník juniorky Vyšehradu Jan Komers. Po vzájemné dohodě došlo také k výměně brankářů – to proto, aby byl Mára Štika po celý zápas v permanenci, což se vrchovatě naplnilo. V bráně juniorky se tak objevil nebušický gólman Pavel Tauš. V poli nastoupilo pět hráčů z kádru A-mužstva: Karel Kratochvíl, David Rodina, Jiří Kubík a útočníci Tadeáš Madej s Davidem Smolákem. Naopak už chyběl záložník Jiří Křtěn, který své zkušební období v dresu Slavoje ukončil a bude hrát divizi za Sokol Libiš. Otázkou je další působení obránce Romana Kulikova, ten možná zamíří do zahraničí.

Dokud domácím stačily síly, dokázali hrát – alespoň co do vývoje skóre – vyrovnanou partii. A dokonce šli po deseti minutách do vedení, kdy brejk zakončil Murzakanov: 1:0. Na 1:2 otočil skóre dvěma góly během jediné minuty Madej. Ten vyrovnávací dal po centru Hanzlíka zprava a přiťuknutí od Smoláka, druhý po křížném centru Hanzlíka opět z pravé strany. Další dvě šance pak Madej zahodil a jednou minul i Řezáč.

Po necelé půlhodině hry Komers vyrovnal skákavou střelou na 2:2. Nebušice pak mohly jít samy do vedení, jejich hráč s č. 11 ale po rohu v dobré pozici minul prostor mezi třemi tyčemi.

Pět minut po změně stran měly Nebušice ještě vyloženější šanci, brankář Tauš ale sólový únik hráče č. 16 zneškodnil. Vzápětí ani Smolák na druhé straně hřiště jasnou šanci neproměnil.

V 51. min. však Smolák předvedl krásnou individuální akci po pravé straně, zakončenou přesným centrem „pod sebe“ od lajny na vápno a Nigerijec Fimba ve skluzu poslal balon do sítě: 2:3. Vyrovnat mohl nebušický stoper s č. 7, v čisté gólové šanci však zblízka hlavou přehodil bránu. V 59. min. ale po přesném pasu z pravé strany od Štěpána Klímy doklepl zblízka opět Fimba: 2:4.

V 65. min. po přihrávce od Madeje si Smolák pohrál s obranou domácích jako kočka s myší a překonal bezmocného Máru Štiku: 2:5. Tři minuty nato Smolák zleva přihrál a tentokrát zakončil Hrachovec: 2:6. Uběhla sotva minuta a opět se „něco dělo“ u brány domácích – Madej trefil z úhlu tyč.

V 75. min. po akci útočníků A-týmu Madeje a Smoláka, jenž obstaral finální přihrávku, završil svůj hattrick Fimba: 2:7. O tři minuty později učinil totéž Madej: 2:8. Uběhly další dvě minuty a v 80. min. po přihrávce od Smoláka rozvlnil síť kapitán Hanzlík: 2:9. Jen o pár vteřin později v 81. min. pak Smolák svým druhým gólem uzavřel skóre do dvouciferné podoby: 2:10. Dál už rozhodčí na nic nečekal a přípravné utkání v Nebušicích ukončil.

 

Sokol Nebušice – Slavoj Vyšehrad B 2:10 (2:2)

Přípravné utkání v úterý 23. srpna 2016 v Nebušicích.

Branky: 10. Murzakanov, 29. Komers – 13., 14. a 78. Madej, 51., 59. a 75. Fimba, 65. a 81. Smolák, 68. Hrachovec, 80. Hanzlík.

Střely na branku: 7:14. Střely mimo: 7:16. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 2:7.

Rozhodčí: Cichra. ŽK: Murzakanov (Nebušice).

Diváků: 4 na straně s lavičkami (mezi nimi šéf FC Přední Kopanina Tomáš Cigánek) a 1 divačka na protilehlé straně.

Vyšehrad B: Tauš – Š. Klíma, Kratochvíl, Pešička, Hrachovec – Hanzlík, Rodina, Kubík, Řezáč – Smolák, Madej. Do hry se zapojil i Fimba a střídalo se hokejově. Trenér Jaroslav Klíma.

 

Foto ze zápasu: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...