INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Juniorka porazila Troju 3:0, doma je zatím stoprocentní

Juniorka Také třetí domácí utkání v novém ročníku rezerva Slavoje Vyšehrad zvládla. Po výhrách nad Unionem Strašnice a Pragou zdolala tým Sokol Troja 3:0. Do sítě nováčka I. A třídy se trefili Jan Řezáč, Jiří Heřman a Jiří Filip. Bohužel v závěru utkání došlo k potyčce většího počtu hráčů, a odnesl to nejstarší hráč domácího týmu Jiří Kubík, který byl bez předchozí žluté karty vyloučen.

Oproti předchozímu ostudnému vystoupení v Kunraticích, jež skončilo debaklem 2:8, nastoupily tentokrát posily z kádru A-mužstva, a bylo to znát. První gólovou šanci však měli hosté. Jejich nejnebezpečnější hráč, kapitán Zubatý, už v 9. min. překonal brankáře Štiku, na čáře ho ale zastoupil stoper Šlegl a odvrátil pohromu.

Ve 12. min. byl ale před domácí lavičkou faulován Kubík, kapitán Hanzlík bez otálení rozehrál balon do lajny Heřmanovi, ten vzápětí odcentroval před bránu a Řezáč šikovně tečoval míč tak, že překvapil brankáře Bernáška: 1:0! Byl to jeho první gól v této sezoně.

Ve 13. min. po tvrdé střele Maceje dorážel balon hlavou do brány Kubík, byl mu ale odmáván ofsajd. Vzápětí těsně minul Madej.

Ve 32. min. po rohu hostí Zubatý už podruhé překonal Máru Štiku, ale opět z toho nebyl gól – gólmana Vyšehradu tentokrát zastoupil na čáře Pešička. Tři minuty nato Zubatý promarnil svoji třetí gólovou šanci, zblízka hlavou minul bránu Slavoje.

Ve 37. min. odcentroval zprava Hanzlík a Heřman zblízka poslal balon do odkryté brány: 2:0! Chvíli nato se pokoušel o lob Písačka, balon však zadáci hostí na čáře odvrátili.

Pět minut po změně stran se dostal do další čisté gólové šance Heřman, trefil ale jen trojského gólmana. Řezáč pálil vedle, ale v 57. min. přece jen přišel třetí gól. Po Písačkově centru zleva se prosadil Filip: 3:0!

V poslední půlhodině utkání mohli domácí hráči skóre zdvojnásobit, šance k tomu byly více než vyložené, na stavu 3:0 se už ale nic nezměnilo.

V příštím 8. kole juniorka nastoupí v sobotu 15. října od 16 hodin v Dolních Chabrech, tedy na hřišti druhého týmu tabulky.

Trenér Jaroslav Klíma: „Tříbrankový rozdíl odpovídá průběhu utkání. Troje měla do poločasu také šance, ale od stavu 2:0 se hrálo na jednu bránu. Možná jsme mohli dát víc gólů, pokud by si naši hráči ve druhé půli navzájem víc vyhověli. Ale 3:0 je i tak dobrý výsledek a také po herní stránce to bylo v pořádku.“

 

Slavoj Vyšehrad B – Sokol Troja 3:0 (2:0)

7. kolo I. A třídy, hráno v sobotu 8. října.

Branky: 12. Řezáč, 37. Heřman, 57. Filip. Střely na branku: 10:8. Střely mimo: 9:9. Zblokované střely: 4:3. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 6:1.

Rozhodčí: Chustecki – Jeřábek, Nebáznivý. ŽK: Madej – Bernášek, Bauer. ČK: 87. Kubík (Vyšehrad B).

Diváků: 30.


Vyšehrad B: Štika – Pešička (60. Rossmann), Macej, Šlegl, Písačka – Hanzlík, Nosek, Madej – Kubík, Řezáč (55. Filip), Heřman (73. Iheanacho Fimbar). Trenér Jaroslav Klíma.

Troja: Bernášek – Paužík, Frolík, Bauer, Jan Faic ml. (77. Strejček) – Houda, Zubatý, V. Kučera, Škorpil – Veselý (88. Jan Faic st.), Rollinger (67. Helešic). Trenér Tomáš Turšner.

 

Střelci branek Vyšehradu B

4 – Heřman

3 – Filip

2 – Š. Klíma, Komers, Kratochvíl

1 – J. Klíma st., Madej, Rodina, Řezáč, Smolák, Šindler

 

Brankové asistence

7 – Madej

3 – Kubík

2 – Heřman, Smolák

1 – Hanzlík, Š. Klíma, Kratochvíl, Písačka, Rodina, Řezáč


Nejlepší střelci I. A třídy (skupina A)

8 – Benda a P. Macháček (oba Březiněves)

5 – Škorpil (Troja), Vala (Kunratice), Wulkan (Strašnice)

4 – Alba, Šimon (oba Uhříněves), Duda, Štěpánek (oba Dubeč), Hlavík, Šenkeřík (oba Březiněves), Bureš (D. Počernice), Los (Kunratice), HEŘMAN (Vyšehrad B)

 

Foto ze zápasu: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...