INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Hattrick Doležala základem vítězství 6:0 v D. Počernicích

Juniorka Parádní jízda pokračuje! Rezerva týmu mužů Slavoje Vyšehrad prožívá v I. A třídě báječné období: z posledních šesti zápasů vyválčila 16 bodů za pět výher a k tomu remízu na půdě lídra soutěže v Dolních Chabrech. Naposledy v sobotu 12. listopadu naše juniorka vyhrála v Dolních Počernicích 6:0, a posunula se tak před Březiněves na třetí místo tabulky. Domácí tým zbavil všech ambicí už v prvním poločasem svým hattrickem Jakub Doležal. Po změně stran se pak zapsali do listiny střelců i Tomáš Rossmann, Tomáš Junek a Jirka Kubík. Gólman Mára Štika vychytal juniorce své třetí čisté konto.

Právě on se ještě za bezbrankového stavu vyznamenal, když zlikvidoval vyloženou šanci domácích. Pak už ale převzal vývoj utkání do svých rukou tým hrající v modrých dresech. V 9. min. odcentroval z pravé strany kapitán Hanzlík, k odraženému balonu se dostal na vápně Doležal a otevřel skóre: 0:1! Ve 23. min. Madej sklepl balon pro Doležala a ten se opět nemýlil: 0:2! A ve 39. min. prošel po pravé straně přes několik protihráčů Macej a jeho zpětnou přihrávkou Doležal nepohrdnul: 0:3! Jednadvacetiletý ofenzivní fotbalista, který přišel na Vyšehrad v létě z Viktorie Plzeň, tak završil během třiceti minut svůj hattrick.

Po změně stran uběhlo jen několik vteřin od zahájení hry, Rossmann převzal přihrávku od Rodiny a střelou z úhlu skóroval: 0:4! T byl velmi hezký gól. V 72. min. odcentroval zprava Hanzlík, a byla to jeho druhá gólová asistence v tomto utkání. Na zadní tyči skluzem poslal míč do sítě Tomáš Junek: 0:5! Minutu před koncem utkání po rohu a závaru před bránou domácích Pešička přiťukl míč Kubíkovi a ten uzavřel skóre: 0:6!

To byl ale pouze výčet gólových situací, kromě toho hráči Vyšehradu nastřelili pětkrát tyč a řadu dalších šancí spálili – buď vlastní vinou, nebo po výborných zákrocích brankáře Dolních Počernic Pospíchala. Domácí však hráli již od 64. min. bez vyloučeného bek Urbana, který viděl červenou kartu za ostrý zákrok na Maceje.

Před juniorkou Vyšehradu už je letos jen podzimní derniéra I. A třídy: v sobotu 19. listopadu od 14 hodin přivítá doma Čechii Uhříněves. Půjde o souboj třetího s pátým týmem tabulky.

Trenér Jaroslav Klíma: „Zápas měl jednostranný průběh ve stylu kočka – myš a pokud by se hrálo na lepším terénu, vyhráli bychom dvouciferně. Domácím jsme skoro nepůjčili balon, kromě šesti gólů jsme nastřelili pětkrát tyč a spálili dalších snad deset gólových šancí.“

 

Sokol Dolní Počernice – Slavoj Vyšehrad B 0:6 (0:3)

12. kolo I. A třídy, hráno 12. listopadu.

Branky: 9., 23. a 39. Doležal, 46. Rossmann, 72. T. Junek, 89. Kubík.

Rozhodčí: Nebáznivý – Bočok, Hradil. ŽK: Jandl (Dolní Počernice). ČK: 64. Urban (Dolní Počernice).

Diváků: 30.


Dolní Počernice: Pospíchal – Vycpálek, Tomáš (63. Hamiollava), Nesnídal, M. Urban – Cicala ml., Prokop, L. Urban, Dufek (22. Jandl) – Maxa, Jašev (55. Douděra). Trenér Martin Cicala.

Vyšehrad B: Štika – Pešička, Macej, Šlegl, Rossmann – Hanzlík, Rodina (55. Filip), Doležal (55. Řezáč), Komjatý (55. T. Junek) – Kubík, Madej. Trenér Jaroslav Klíma.

 

 

Střelci branek Vyšehradu B

10 – Heřman

7 – Madej

3 – Doležal, Filip, J. Junek

2 – Š. Klíma, Komers, Kratochvíl, Rodina, Rossmann

1 – T. Junek, J. Klíma st., Komjatý, Kubík, Macej, Řezáč, Smolák, Šindler

 


Brankové asistence

10 – Madej

7 – J. Junek

6 – Hanzlík 

4 – Heřman

3 – Kubík, Rodina

2 – Macej, Písačka, Řezáč, Smolák

1 – Š. Klíma, Kratochvíl, Pešička, Rossmann

 

Střelci I. A třídy (skupina A)

12 – P. Macháček (Březiněves)

10 – Alba (Uhříněves), Havrda (Dubeč), HEŘMAN (VYŠEHRAD B), Wulkan (Strašnice)

9 – Benda (Březiněves)

8 – Duda (Dubeč), Vala (Kunratice)

 

Foto: dpkopana.cz


Fotogalerie z utkání: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...