INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Hattrick Madeje za 16 minut, juniorka přejela 7:0 Uhříněves

Juniorka – Útočník Tadeáš Madej měl v sobotním dopoledním utkání A-týmu Slavoje Vyšehrad s Benešovem smůlu: na hřiště přišel ve druhé půli coby střídající hráč, mohl za stavu 2:2 rozhodnout zápas, jeho pohotovou i přesnou střelu pod břevno s gólovými parametry ale zázračně zneškodnil brankář Beník. A v další šanci ho pak zastavil sporný ofsajd. Zhruba o dvě hodiny později to za Beníka „schytal“ od Madeje brankář Čechie Uhříněves Kudrnáč. Třikrát po jeho střelách lovil během pouhé čtvrthodinky míč ze své sítě, celkově v utkání pak sedmkrát. Ke třem brankám Madeje připojil dvě kapitán Radek Hanzlík, po jedné pak Jiří Kubík a Fimbar Iheanacho.

Rezerva Vyšehradu tak v posledním utkání podzimní části pražské I. A třídy vyhrála nad Uhříněvsí 7:0 a může jen litovat, že soutěž nepokračuje dál, neboť v současné formě poráží všechny soupeře jako bezbranné kuželky. Z posledních sedmi zápasů, tedy ve druhé polovině podzimu, vyválčila celkem 19 bodů. Celkově na podzim nastřádala naše juniorka 29 bodů, tedy o jeden víc, než za celý loňský ročník 2015/16! A v tabulce přezimuje na druhém místě se ztrátou šesti bodů na vedoucí Dolní Chabry.

V podzimní derniéře na Vyšehradě nastoupily proti sobě dva takřka zcela odlišné týmy, než v dubnovém vzájemnému souboji v Uhříněvsi. V základní sestavě na obou stranách zůstalo stejné jen jednou jméno: u Čechie brankář Kudrnáč a u Slavoje kapitán Hanzlík. Uhříněves vedl v roli kouče Richard Havlík, tedy bývalý trenér naší U 19.

Již po několika vteřinách od zahájení hry se dostal do vyložené gólové šance Madej, trefil ale jen brankáře Čechie. Na druhé straně rozehrál Luňák trestný kop a Opelka napálil balon pod břevno, brankář Kočí jeho střelu chytil. Ve 21. min. po trestném kopu Rodiny trefil míč ramenem Kubík, směřoval pod břevno, nicméně Kudrnáč byl na místě. Minutu nato ale Rodina rozehrál zleva trestný kop, našel na zadní tyči Hanzlíka a ten zblízka hlavičkoval do sítě: 1:0!

O tři minuty později se blýskl finální přihrávkou z pravé strany Komjatý a Madej dal svůj první gól: 2:0! Chvíli nato mohl snížit z trestného kopu jeden z nejlepších střelců soutěže Alba, jenomže těsně minul.

Po půlhodině hry a pět minut po své první brance přihrával Rodina a Madej střelou po zemi bezpečně zavěsil: 3:0! Vzápětí měl další šanci.

Na zkompletování hattricku ale dlouho nečekal. Ve 42. min. totiž Rossmann přenesl hru z pravé strany doleva na Noska, jenž našel opět Madeje a ten zakončil: 4:0!

Sedm minut po změně stran po akci z pravé strany a přihrávce od Filipa doklepl z malého vápna do brány Kubík: 5:0!

V 73. min. byl faulován ve vápně hostí Rossmann, míč si postavil na bílý bod Kubík, jenomže penalta mu nevyšla – trefil jen tyč. Od ní se však odrazil balon k Hanzlíkovi a ten už ho poslal do sítě: 6:0!

O deset minut později Kubík přihrál Hanzlíkovi, ten kolmicí nastartoval Fimbara, jenž utekl po pravé straně a uzavřel skóre: 7:0!

Trenér Jaroslav Klíma: „Zahráli jsme dobře, pokrok na hře juniorky je viditelný, o čemž svědčí i naše vítězná série ve druhé polovině podzimní části. Máme průměr vstřelených branek téměř čtyři na zápas, to je daleko nejvíc ze všech. S tím můžeme být spokojeni. Na druhou stranu nás mohou mrzet některé naprosto zbytečné ztráty: určitě v září remíza v Hostivaři a porážka ve Štěrboholích, ale také remíza v říjnu v Chabrech, kde jsme byli rozhodně lepším týmem a měli i dost možností zápas rozhodnout, domácí však uhráli výsledek 0:0. Právě na Chabry ztrácíme z druhého místa tabulky šest bodů, tak uvidíme na jaře.“

 

Slavoj Vyšehrad B – Čechie Uhříněves 7:0 (4:0)

13. kolo I. A třídy, hráno 19. listopadu. Branky: 26., 31. a 42. Madej, 22. a 73. Hanzlík, 52. Kubík, 83. Iheanacho Fimbar. Rozhodčí: Lafata – Chrenko, Rod. ŽK: Šlegl – Hlava. Diváků: 30. V 73. min. neproměnil Kubík (Vyšehrad B) penaltu.

Vyšehrad B: Kočí – Rossmann, Macej (67. Iheanacho Fimbar), Šlegl, Nosek – Hanzlík, Rodina, Komjatý (53. Řezáč), Smolák (53. Filip) – Madej (56. Pešička), Kubík. Trenér Jaroslav Klíma.

Uhříněves: Kudrnáč (83. Šouba) – Luňák, Procházka, Březina, Šimon – Stonawski (46. Glos), Hlava, Boubín (74. Kaněra), Cabrnoch – Alba – Opelka. Trenér Richard Havlík.


Střelci branek Vyšehradu B

10 – Heřman, Madej

3 – Doležal, Filip, J. Junek

2 – Hanzlík, Š. Klíma, Komers, Kratochvíl, Kubík, Rodina, Rossmann

1 – Iheanacho Fimbar, T. Junek, J. Klíma st., Komjatý, Macej, Řezáč, Smolák, Šindler

 

Brankové asistence

10 – Madej

7 – Hanzlík, J. Junek

4 – Heřman

5 – Kubík, Rodina

3 – Rossmann

2 – Macej, Písačka, Řezáč, Smolák

1 – Filip, Š. Klíma, Komjatý, Kratochvíl, Nosek, Pešička


Vyšehrad B v podzimní části I. A třídy

podzim 2010: 12. místo, 11 bodů

podzim 2011: 12. místo, 14 bodů

podzim 2012: 12. místo, 11 bodů

podzim 2013: 5. místo, 23 bodů

podzim 2014: 8. místo, 16 bodů

podzim 2015: 13. místo, 7 bodů

podzim 2016: 2. místo, 29 bodů


Kanonýři I. A třídy (skupina A)

13 – P. Macháček (Březiněves)

10 – HEŘMAN, MADEJ (oba VYŠEHRAD B), Alba (Uhříněves), Havrda (Dubeč), Wulkan (Strašnice)

9 – Benda (Březiněves), Duda (Dubeč)

8 – Vala (Kunratice)

 

Foto ze zápasu: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...