INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Juniorka rozdrtila Kyje 11:0, Madej se trefil 4x, Matysík 3x

Juniorka – Dvacetiletý útočník Slavoje Vyšehrad Tadeáš Madej v posledním podzimním utkání juniorky v listopadu položil svým hattrickem základ k vítězství 7:0 nad Uhříněvsí a hned v premiérovém jarním kole pražské I. A třídy na svoji kanonádu navázal ještě vyšší produktivitou. V utkání s Kyjemi v neděli 26. března se totiž trefil čtyřikrát, navíc hattrick přidal Radim Matysík. Kromě toho se jednou zapsali do listiny střelců i Jiří Kubík z penalty, Petr Šlegl, Jiří Filip a Matyáš Písačka (tři brankové asistence si připsal David Smolák). Celkově tak rezerva šemíků vyhrála 11:0, navíc hned zkraje stáhla náskok vedoucích Dolních Chaber na 3 body. Lídr tabulky totiž doma nečekaně podlehl zachraňujícím se Dolním Počernicím 0:1. Pořadí na čele tabulky nyní vypadá takto: Dolní Chabry 35 bodů, Vyšehrad B 32, Štěrboholy 31 a Březiněves 28.

Odvrátit nechtěný pád do I. B třídy se snaží také Kyje, na Vyšehradě ale neměly sebemenší šanci. Domácí tým byl poskládán z hráčů širšího kádru A-týmu, a zápas tak měl jednostranný průběh. Hned v jeho úvodní minutě přihrával zprava Heřman a Madej otevřel skóre: 1:0! Pět minut nato Heřman v gólové šanci minul, ale ve 13. min. znovu obstaral finální přihrávku zprava a Madej zakončoval: 2:0!

V 15. min. spálil čistou gólovou šanci Macej, trefil jen brankáře Královského. Po trestném kopu Madeje Matysík hlavičkoval vedle, zatímco Smolák lobem přehodil bránu. Ve 22. min. ale Smolák zprava odcentroval a Matysík dal svůj první gól: 3:0! Minutu nato si to Smolák vyzkoušel znovu a zase s úspěšným koncem, jeho centr zprava proměnil Madej: 4:0! Takže hattrick už v polovině první půle. Dvě minuty nato Madej v jasné šanci trefil jen brankáře, zatímco exligista Kratochvíl z trestného kopu minul.

Deset minut před poločasem měly šanci Kyje, do které se dral Doubek, ale Winter mu včas skočil pod nohy.

Ve 37. min. po spolupráci Madeje s Filipem zvýšil Matysík: 5:0! Tři minuty nato po přetaženém rohu hlavičkoval na zadní tyči Matysík: 6:0! A druhý hattrick byl na světě.

V poločase nahradil Wintera v bráně o téměř 24 let mladší Saladiak. Pět minut po zahájení druhé půle Macej vysunul Madeje a ten se trefil počtvrté: 7:0! Prvních sedm branek tak obstarala pouze dvojice Madej – Matysík.

V 56. min. byl faulován ve vápně Filip a penaltu proměnil Kubík, jenž si tentokrát navlékl kapitánskou pásku: 8:0! V 63. min. spálil svoji šanci Písačka, ale v 69. min. Šlegl krásnou křížnou střelou trefil vzdálenější tyč a od ní míč zapadl do sítě: 9:0! Dvě minuty nato se po centru od Smoláka trefil Madej dokonce popáté, gól ale neplatil pro ofsajd.

V 75. min. po akci Písačky s Matysíkem navýšil skóre do dvouciferné podoby Filip: 10:0! A nakonec ho v 89. min. po přihrávce od Smoláka uzavřel Písačka: 11:0!

V sobotu 1. dubna v 10.45 hod. nastoupí juniorka Vyšehradu na půdě šestého týmu tabulky, kterým je Union Strašnice.

Trenér Jaroslav Klíma: „Kluci plnili předem stanovené úkoly, dobře kombinovali, soupeře napadali vysokým presinkem a předvedli sebevědomý výkon. Prosadili jsme se i v přehuštěném prostoru soupeře, stáli jsme hráli do plných. I takjsme si vytvářeli jednu šanci za druhou. Bylo se stále na co dívat a přítomné diváky to muselo bavit.“

 

Slavoj Vyšehrad B – TJ Kyje 11:0 (6:0)

Hráno 26. března 2017.  

Branky: 1., 13., 23. a 50. Madej, 22., 37. a 40. Matysík, 56. Kubík z pen., 69. Šlegl, 75. Filip, 89. Písačka.

Střely na branku: 16:1. Střely mimo: 7:3. Zblokované střely: 5:1. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 10:1.

Rozhodčí: Andras – Wimmer, Les. ŽK: Písačka – Řehoř, Královský.

Diváků: 50.

Vyšehrad B: Winter (46. Saladiak) – Macej, Kratochvíl, Šlegl – Kubík – Smolák, Matysík, Písačka – Madej, Komjatý (60. Rossmann), Heřman (27. Filip). Na lavičce byl ještě připraven Hanzlík. Trenér Jaroslav Klíma.

Kyje: Královský – Bartakovič, Dvořák, Smekal, Jaroš (24. Doubek) – Trval, Rodr, Řehoř, Horák (60. Hofman) – Menšík, Lokvenc (53. Broum). Trenér Miloš Trinkmoc.


Střelci branek Vyšehradu B

14 – Madej

10 – Heřman

4 – Filip

3 – Doležal, J. Junek. Kubík, Matysík

2 – Hanzlík, Š. Klíma, Komers, Kratochvíl, Rodina, Rossmann

1 – Iheanacho Fimbar, T. Junek, J. Klíma st., Komjatý, Macej, Písačka, Řezáč, Smolák, Šindler, Šlegl

 

Brankové asistence

11 – Madej

7 – Hanzlík, J. Junek

6 – Heřman

5 – Kubík, Rodina, Smolák

4 – Písačka

3 – Filip, Macej, Rossmann, Řezáč

1 – Š. Klíma, Komjatý, Kratochvíl, Matysík, Nosek, Pešička

 

Střelci I. A třídy (skupina A)

15 – P. Macháček (Březiněves)

14 – Madej (Vyšehrad B)

10 – Heřman (Vyšehrad B)

10 – Duda, Havrda (oba Dubeč), Wulkan (Strašnice)

 

Foto ze zápasu: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...