INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Juniorka inkasovala v závěru gól a padla ve Strašnicích 1:2

Juniorka Po podzimních porážkách ve Štěrboholích a Kunraticích utrpěla rezerva Slavoje Vyšehrad třetí porážku této sezony v sobotu 1. dubna na půdě nováčka ve Strašnicích. Tamnímu Unionu podlehla 1:2, když inkasovala druhý a rozhodující gól již v oslabení krátce před koncem utkání. Na druhém místě tabulky sice zůstala, ztráta na vedoucí Dolní Chabry ale znovu narostla do původní podoby, tedy na 6 bodů.

Domácí tým se podle očekávání snažil prosadit silovou hrou a přenášením hry dlouhými přihrávkami, tedy nakopáváním míčů. Kuriozitou první půle byl fakt, že obránce Vyšehradu Kratochvíl orazítkoval tyč obou branek. Jednak při obranném zákroku a snaze odvrátit balon po centru ze strany domácích a pak na druhé straně při trestném kopu, kdy trefil břevno domácí brány. Po přihrávce od Smoláka měl šanci Madej, ale z ostrého úhlu minul prostor mezi třemi tyčemi. V závěru první půle mohl Smolák skórovat sám, ale také minul. Naopak domácí trefili tyč.

Po změně stran se prosazovali hráči juniorky podle očekávání kreativnějším fotbalem než domácí, ti je však moc nepouštěli do gólových šancí. Až do 73. min. byl stav 0:0, pak ale přišla první kritická chvíle. Brankáři Winterovi při rozehrávce odskočil na nerovném povrchu balon, k němu se dostal býval hráč Vyšehradu Wulkan a poslal ho do odkryté brány: 1:0. Minutu nato ale po centru z hloubi pole Matysík posunul míč na Madeje, který ho přihrál Filipovi a ten střelou na zadní tyč vyrovnat: 1:1!

Jenomže v 80. min. ve snaze odvrátit centr do vápna Šlegl zasáhl míč nechtěně rukou a rozhodčí neváhal, dal mu druhou a tudíž i červenou. Navíc domácí kopali penaltu, střelu Wulkana z bílého bodu ale Winter zneškodnil!

Vyšehrad B se i v deseti snažil zápas rozhodnout ve svůj prospěch, Madej ve své šanci však trefil bohužel jen tyč. Domácí rozhodli zápas v 88. min. kdy po centru z pravé strany čerstvý hráč na ploše Latif (krátce předtím vystřídal Wulkana) vstřelil vítězný gól na 2:1. Union Strašnice byl v tomto zápase určitě spíš šťastnější než lepší.

V neděli 9. dubna v 16.30 hod. nastoupí juniorka Vyšehradu doma proti Hostivaři.

Zastupující trenér Radek Hanzlík: „V prvním poločase jsme předvedli dost vlažný výkon, navíc jsme se na hrozném hřišti nemohli dostat do kombinace a chyběla nám hlavně přesnější finální přihrávka. Domácí tým nás předčil v bojovnosti a s nerovností terénu se vyrovnávali nakopáváním míčů. V závěru utkání jsme i v oslabení vrhli vše do ofenzivy s cílem urvat tři body, místo toho jsme ale po brejku domácích sami inkasovali rozhodující gól. Byl to spíš remízový zápas, bohužel pro nás však dopadl špatně.“

 

Union Strašnice – Slavoj Vyšehrad B 2:1 (0:0)

Hráno 1. dubna 2017.

Branky: 73. Wulkan, 88. Latif – 74. Filip. Střely: 3:12. Rohy: 3:9. Ofsajdy: 6:3.

Rozhodčí: Kučera – Chrenko, Zíka. ŽK: Kocián, Filo, Obert – Kratochvíl, Smolák, Šlegl, Řezáč. ČK: 80. Šlegl (Vyšehrad B).

Diváků: 50. V 81. min. neproměnil Wulkan (Union Strašnice) penaltu.


Union Strašnice: Kocián – Čížek, Katrák (68. Pilc), Snopek, Filka – Boubín (74. Kočí), Šerák, Pařízek, Horák (90. + 2 Filo) – Wulkan (85. Latif), Hemerka. Trenér Oto Hrádek.

Vyšehrad B: Winter – Macej, Kubík, Kratochvíl, Š. Klíma – Smolák, Šlegl, Matysík, Filip – Madej, Řezáč (87. Šindler). Na lavičce byl ještě připraven brankář Saladiak. Trenéři Jaroslav Klíma a Radek Hanzlík.


Střelci branek Vyšehradu B

14 – Madej

10 – Heřman

5 – Filip

3 – Doležal, J. Junek. Kubík, Matysík

2 – Hanzlík, Š. Klíma, Komers, Kratochvíl, Rodina, Rossmann

1 – Iheanacho Fimbar, T. Junek, J. Klíma st., Komjatý, Macej, Písačka, Řezáč, Smolák, Šindler, Šlegl

 

Brankové asistence

12 – Madej

7 – Hanzlík, J. Junek

6 – Heřman

5 – Kubík, Rodina, Smolák

4 – Písačka

3 – Filip, Macej, Rossmann, Řezáč

1 – Š. Klíma, Komjatý, Kratochvíl, Matysík, Nosek, Pešička

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...