INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Juniorka přejela Újezd B 8:0, Řezáč byl u sedmi z osmi gólů

Juniorka – B-tým Újezdu nad Lesy sice bojuje o záchranu v I. A třídě, juniorka Vyšehradu s ním však doma neměla ani ty nejmenší potíže. Přestože odehrála zápas ve volnějším tempu, zvítězila 8:0 a opět zlepšila svůj průměr vstřelených branek na zápas už na hodnotu 4,52. Jubilejní stý gól juniorky v tomto ročníku vstřelil šest minut před poločasem Tadeáš Madej, nejvýraznější postavou zápasu byl však tentokrát útočník Jan Řezáč (na snímku): dvakrát se trefil sám a u pěti dalších gólů asistoval.

Jako první se dostal do dvou šancí za sebou po pěti minutách hry Heřman, první jeho střela byla zblokována a z druhé na zadní tyči zblízka minul. V 9. min. ale po spolupráci a akci z levé strany Kubíka a Řezáče otevřel skóre kapitán Hanzlík: 1:0!

O šest minut později Řezáč účinně, ale čistě atakoval brankáře Pecha, ten ztratil kontrolu nad míčem a Kubík ho pohodlně poslal do sítě: 2:0!

Ve 20. min. Pecho zneškodnil Matysíkovu jedovatou střelu k tyči a čtyři minuty nato Matysík trefil břevno. Ve 28. min. vypálil z levé strany z velmi ostrého úhlu Heřman a obránce Plzák si srazil míč do sítě: 3:0! Vzápětí spálil čistou gólovou šanci Řezáč.

Ve 39. min. poslal Řezáč křížný pas z levé strany a Madej „angličanem“ dal stý gól juniorky v této sezoně: 4:0! Dvě minuty nato vypálil zdálky falšovanou střelu Heřman a přestože mířila do horního růžku, Pecho ji dokázal vytěsnit na roh. Vzápětí poslal balon do sítě Kubík, jeho gól ale neplatil pro ofsajd.

Po změně stran přišli na hřiště Filip s Rossmannem a první z nich měl hned po zahájení druhé půle vyloženou šanci, Kubíkovu přihrávku ale nezužitkoval, minul bránu. Vynahradil si to o pět minut později. V 53. min. přihrával zprava Řezáč a Filip se tentokrát trefil: 5:0! Tři minuty nato přihrával Š. Klíma a opět Filipovi, ten ale ve skluzu minul odkrytou bránu.

V 66. min. po krásné akci a průniku po pravé straně odcentroval zleva Rossmann a Řezáč ve skluzu také minul zcela prázdnou bránu. Jen o několik vteřin později si to však oba zopakovali s lepším výsledkem. Po přihrávce od Rossmanna Řezáč v 68. min. dorážkou zvýšil: 6:0! V 69. min. se osmělili i hosté, byť jen ze standardky. Střelu Kohouta k tyči ale gólman Štika vyrazil.

V 75. min. po akci Řezáče a Maceje skóroval Kubík: 7:0! V 79. min. potom po přihrávce od Š. Klímy prošel po levé straně hřiště Řezáč a svoje dlouhé sólo také zdárně zakončil: 8:0!

K dalšímu utkání I. A třídy nastoupí naše juniorka v neděli 4. června v 17.00 hod. na hřišti čtvrtého týmu tabulky v Březiněvsi.

Trenér Jaroslav Klíma: „Proti odevzdanému soupeři si kluci s chutí zahráli a nastříleli osm gólů. Mohlo jich být klidně i deset.“

 

Slavoj Vyšehrad B – FK Újezd nad Lesy B 8:0 (4:0)

Hráno v sobotu 27. května.  

Branky: 68. a 79. Řezáč, 15. a 75. Kubík, 9. Hanzlík, 28. Heřman, 39. Madej, 53. Filip.

Střely na branku: 15:1. Střely mimo: 8:3. Soupeřem zblokované střely: 4:1. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 5:2.

Rozhodčí: Kutiš – Rak, Kvapil. ŽK: Madej, Š. Klíma (oba Vyšehrad B).  

Diváků: 25.

Vyšehrad B: Štika – Š. Klíma, Šlegl, Kratochvíl (58. Macej), Šindelář – Madej, Matysík (46. Rossmann), Hanzlík – Kubík, Řezáč, Heřman (46. Filip). Trenér Jaroslav Klíma.

Újezd nad Lesy B: Pecho – Bednář (70. Mach), Sochovič, Mareš, Plzák – Borovička, Foltman, T. Čermák, Bouška – Kohout, J. Křelina. Trenéři Daniel Podlipný a Petr Křelina.


Střelci branek Vyšehradu B

19 – Heřman

18 – Madej

8 – Kubík, Řezáč

7 – Filip

4 – Kratochvíl, Matysík

3 – Doležal, Hanzlík, J. Junek, Rossmann

2 – Čermák, Š. Klíma, Komers, Macej, Matějka, Rodina, Smolák, Šindler

1 – Drobílek, Iheanacho Fimbar, T. Junek, J. Klíma st., Komjatý, Nosek, Písačka, Šlegl


Brankové asistence

14 – Madej

11 – Řezáč

10 – Macej

8 – Hanzlík, Heřman, Š. Klíma

7 – J. Junek, Kubík

6 – Filip, Rossmann, Smolák

5 – Písačka, Rodina

4 – Kratochvíl, Matysík

2 – Drobílek, Safianyk, Šindler

1 – Doležal, Komjatý, Nosek, Pešička


Zbývající program Vyšehradu B v I. A třídě

NE   4. 6. 17.00 Březiněves – Vyšehrad B

SO 10. 6. 14.00 Vyšehrad B – Dolní Počernice

SO 17. 6. 17.00 Uhříněves – Vyšehrad B

 

Foto ze zápasu: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...