INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Juniorka přehrála 3:0 Dolní Počernice, nastoupil i Lavi

Juniorka – Tým Sokola Dolní Počernice bojuje o záchranu v pražské I. A třídě, juniorka Slavoje Vyšehrad s ním však neměla v sobotu 10. června žádné problémy a bez potíží ho porazila 3:0. Toto skóre bylo na ukazateli již po necelé půlhodině hry díky trefám Jiřího Heřmana, Jana Řezáče a kapitána Radka Hanzlíka, jenomže pak se brankostroj zasekl a nepodařilo se ho znovu zrestartovat.

Podobně jako v dopolední zápase A-týmu i tentokrát nastoupil ve druhém poločase herec Jakub Štáfek neboli Julius Lavický a měl ke vstřelení branky ještě blíž než v utkání ČFL s Loko Vltavín. Proti však byl počernický brankář Pospíchal, který tváří v tvář hráči č. 10 vytáhl ze svého repertoáru dva bravurní zákroky, a tak se ani tentokrát Lavi nezapsal do listiny střelců.

Rezerva Vyšehradu, v jejíž základní sestavě nechyběl kapitán A-týmu Hendrych, měla převahu a šla už v 7. min. po zásluze do vedení. Po spolupráci s Řezáčem otevřel skóre Heřman: 1:0! Trvalo jen dvě minuty a skóre se měnilo podruhé. Kubík přihrál Macejovi a ten připravil koncovou pozici pro Řezáče: 2:0! Ve 24. min. měl po centru od Hendrycha čistou gólovou šanci Madej, hlavičkoval však zblízka vedle. Ve 26. min. ale Řezáč rozehrál rohový kop a Hanzlík parádní dalekonosnou střelou do vzdálenější šibenice zvýšil: 3:0!

Tím byl brankový účet zápasu kupodivu vyčerpán, protože další šance se rodily jako na běžícím pásu. V jejich promarňování se postupně trumfovali Řezáč, Heřman, Hendrych a minutu před poločasem znovu Řezáč, kdy trefil břevno.

Po změně stran to bylo podobné a do dvou šancí se dostal i Štáfek – nejen to, předvedl i další pěkné fotbalové momenty. Hodně blízko gólu byl v 74. min. a potom ještě v 84. min., jeho střely ale brankář Pospíchal takřka zázračně chytil. Tutovky měli i Filip, Hanzlík a další hráči, stav ale zůstal až do konce 3:0. Na druhé straně se vyznamenal ve druhé půli Štika, kdy zneškodnil největší šanci Dolních Počernic, kterou měl Šesták.

B-tým Vyšehradu čeká v tomto ročníku I. A třídy už jen poslední zápas: v sobotu 17. června od 17 hod. v Uhříněvsi.

Trenér Jaroslav Klíma: „Za naší strany doslova masakr šancí, které jsme si vypracovali. Z patnácti vyložených příležitostí jsme proměnili jen tři.“

 

Slavoj Vyšehrad B – SK Dolní Počernice 3:0 (3:0)

Hráno v sobotu 10. června.  

Branky: Heřman, 9. Řezáč, 26. Hanzlík.

Střely na branku: 13:5. Střely mimo: 12:3. Zblokované střely: 3:1. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 5:2.

Rozhodčí: Gryc – Wimmer, Petrášek. Hráno bez karet.

Diváků: 35.

Vyšehrad B: Štika – Macej (50. Štáfek), Hendrych, Kratochvíl, Hanzlík – Madej, Šlegl, Kubík, Rossmann – Řezáč, Heřman (39. Filip). Trenér Jaroslav Klíma.

Dolní Počernice: Pospíchal – Šesták, Vycpálek, Nesnídal (46. Hamiollava), Urban (52. Jašev) – Tomáš – Verner, Doležal, (71. P. Klíma) Vaňourný, Cicala ml. – Maxa (46. Nápravník). Trenér Filip Mikeš.

 

Střelci branek Vyšehradu B

20 – Heřman

19 – Madej

10 – Řezáč

8 – Kubík

7 – Filip

5 – Matysík

4 – Hanzlík, Kratochvíl

3 – Doležal, J. Junek, Rossmann

2 – Čermák, Š. Klíma, Komers, Macej, Matějka, Rodina, Smolák, Šindler

1 – Drobílek, Iheanacho Fimbar, T. Junek, J. Klíma st., Komjatý, Nosek, Písačka, Šlegl

 

Brankové asistence

16 – Madej

13 – Řezáč

11 – Macej

8 – Hanzlík, Heřman, Š. Klíma, Kubík

7 – J. Junek

6 – Filip, Rossmann, Smolák

5 – Písačka, Rodina

4 – Kratochvíl, Matysík

2 – Drobílek, Safianyk, Šindler

1 – Doležal, Komjatý, Nosek, Pešička, Šindelář

 

Foto ze zápasu: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...