INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Souboj B-týmů pro Admiru, zvítězila na Vyšehradě 4:2

Juniorka Nevydařeným dnem byla pro oba týmy mužů Slavoje Vyšehrad sobota 23. března 2019. Dopoledne na Strahově A-mužstvo vytěžilo jen bod z utkání s Benešovem, zatímco odpoledne na Vyšehradě B-mužstvo podlehlo Admiře B 2:4. Juniorka šemíků tak ve třetím jarním vystoupení utrpěla první bodovou ztrátu. Chybělo několik hráčů, a tak navlékl dres a nazul kopačky i 54letý šéf klubu a současně trenér Jaroslav Klíma. Na postu středního záložníka odehrál celý první poločas.

Po deseti minutách hry odcentroval z pravé strany Kubík a kapitán hostí Šindelář ve snaze odvrátit míč ze šestnáctky zahrál nechtěně rukou, k penaltě se ale rozhodčí neodhodlal. Tři minuty nato překonal Dočekala v bráně Vyšehradu B hrotový útočník Admiry B Michálek, byl mu však odmáván ofsajd.

Juniorka šemíků se dostala k prvnímu střeleckému pokusu až po dvaceti minutách hry. Po rohovém kopu a odraženém míči vypálil Beňo, brankář Cingel byl však na místě. Vzápětí na druhé straně hřiště došlo před vápnem Vyšehradu B k souboji dvou hráčů s číslem 9. Krejdlovi byl odpískán faul na Michálka a z trestného kopu zpoza vápna Štefan tečovanou střelou otevřel skóre: 0:1.

Ve 26. min. se znovu trefil Štefan, tentokrát ze hry, podobně jako Michálkovi však byl i jemu odmáván ofsajd. Po půlhodině hry a rozehraném přímém kopu ale beztak Štefan dostal balon za záda Dočekala: 0:2. Jen o minutu později mohl přidat třetí gól Douděra, tentokrát ale Dočekal vynikajícím zákrokem zabránil pohromě.

Ve 33. min. centroval Beňo, nejlepší střelec Vyšehradu B Heřman se uvolnil ve vápně a přesnou střelou k tyči korigoval: 1:2! Dvě minuty nato se předvedl nádherným lobem přesně pod břevno Madej, v poslední možné chvíli a na čáře však zabránil vyrovnávací brance stoper Admiry B Heinzel. Jen o několik vteřin později to zkusil z trestného kopu A. Krivosheev a Cingel měl co dělat, aby jeho pokus vytěsnil do zámezí.

V závěru první půle měly oba týmy po jedné vyložené šanci. Nejprve Michálek zblízka trefil Dočekala a vzápětí na druhé straně obdobně Heřman Cingela.

Tři minuty po změně stran měl na kopačce vyrovnávací branku pro změnu Michalec, také jeho však vychytal Cingel. Chvíli nato se probil do vápna hostí Krejdl a bodlem trefil jen Coingela, jenž mu trochu zmenšil střelecký úhel.

Přesně po hodině hry napřáhl zdálky Douděra a jeho falšovanou střelu zastavila až síť: 1:3. V 66. min. se probil z pravé strany až před Dočekala Pavlata a střelou z úhlu zvýšil na 1:4. Až v 88. min. po Heřmanově střele dorážel zblízka střídající dorostenec Bazal: 2:4.

V dalším utkání 19. kola přeboru Vyšehrad B nastoupí v sobotu 30. března v 10.15 hod. v Braníku. Půjde o souboj desátého s devátým týmem tabulky, přičemž oba mají 23 bodů.

Hrající trenér Jaroslav Klíma (Vyšehrad B): „Z našeho pohledu prapodivný zápas… Nastoupili jsme ve slátané sestavě, inkasovali hloupý první gól, kdy po odrazu ze zdi míč změnil směr. Měli jsme příležitosti vyrovnat na 1:1 i 2:2, místo toho jsme ale jen dotahovali. Zlomil nás třetí inkasovaný gól a hned po něm přišel ještě čtvrtý.“

Trenér Pavel Gregor (Admira B): „Narazily na sebe dva týmy, jež vyhrály první dva jarní zápasy a my máme velkou radost, že jsme zvítězili i potřetí. Dokázali jsme hrát po celé utkání disciplinovaně a počkat si na své příležitosti. Produkovali jsme organizovanou hru s rychlými brejky, několik z nich jsme také proměnili. Celé mužstvo si zaslouží pochvalu za bojovnost.“


Slavoj Vyšehrad B – Admira Praha B 2:4 (1:2)

Sobota 23. března 2019, 18. kolo praž. přeboru.

Branky: 34. Heřman, 88. Bazal – 22. a 30. Štefan, 60. Douděra, 66. Pavlata. Střely na branku: 9:15. Střely mimo: 2:9. Soupeřem zblokované střely: 2:3. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 0:4.

Rozhodčí: Kučera – Tikal, Hlaváč. ŽK: A. Krivosheev, Heřman, Macej – Turek, Panýrek.

Diváků: 45.


Vyšehrad B: Dočekal – Krejdl, Macej, Madej – A. Krivosheev, Beňo (75. Ibrahimov) – M. Krivosheev, J. Klíma (46. Šídlo), Michalec – Kubík (57. Bazal), Heřman. Hrající trenér Jaroslav Klíma.

Admira B: Cingel – Bartoň (46. Klimt), Pelikán, Heinzel, Fric – Šindelář (59. Pavlata), Bílek – Fingerhut (53. Panýrek), Štefan, Douděra (68. Beníšek) – Michálek (72. Turek). Trenéři Pavel Gregor a Renér Cingel.

 

Střelci branek Vyšehradu B

16 – Heřman

5 – Shinjikashvili 

3 – Bazal, Hanzlík

2 – Doležal, O. Toman 

1 – Beňo, Jireček, Junek, Kravtsiv, Krejdl, A. Krivosheev, M. Krivosheev, Kubík, Macej, Michalec, Rataj


Brankové asistence

13 – A. Krivosheev

6 – Shinjikashvili

4 – Hanzlík, Macej

3 – Beňo, Doležal, Heřman, Š. Klíma, Madej, Rataj

2 –Hradecký, Krejdl, Krobot, Ratner, O. Toman, Vacík

1 – M. Krivosheev, Kubík, Michalec, Pusch, Šídlo, Štika

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...