INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Matysík stihl do 20. minuty hattrick a juniorka vyhrála 5:0

Juniorka Bezproblémovou premiéru na domácí půdě v nové sezoně si užila v sobotu 2. září juniorka Slavoje Vyšehrad. V souboji druhého s desátým týmem tabulky minulého ročníku A-skupiny pražské I. A třídy porazila Pragovku 5:0, skóre však mohlo být mnohem vyšší – mělo být dvouciferné. Už po dvaceti minutách hry měl na svém kontě čistý hattrick Radim Matysík, který se v rozmezí pouhých devíti minut třikrát trefil hlavou. Oproti prvnímu zápasu sezony v Troji došlo k jediné změně v základní sestavě, kde Smoláka nahradil Kulhavý.

V jedenáctce soupeře z Vysočan se objevil zajímavý hráč v podobě středního záložníka Jana Kohlbecka. Zajímavý proto, že v sezoně 2012/13 se stal nejlepším pražským brankářem napříč soutěžemi se 17 vychytanými nulami. Tehdy stál v bráně divizního Meteoru. Nejlepším hráčem Pragy však byl stoper a kapitán Pavel Semrád, který hrával před lety přebor za béčko střížkovské Bohemky.

Nic z toho ale nezměnilo na skutečnosti, že tým Vyšehradu B měl hned od zahájení hry viditelnou herní převahu a díky kombinaci se dostával do jedné šance za druhou. Hned v první minutě měl vyloženou příležitost Kulhavý, v tomto utkání mu ale nebylo přáno, jeho střelu vyrazil brankář Kratochvíl na roh. V další šanci Pusch minul, po deseti minutách hry už ale soupeř poprvé kapituloval. Junek zleva odcentroval a Matysík hlavou otevřel skóre: 1:0!

O tři minuty později si to pro velký úspěch zopakovali, Junek zleva odcentroval a Matysík hlavou zblízka zvýšil: 1:0!

V 18. min. po centru zprava od Filipa Kulhavý přestřelil, velký den měl však tentokrát neměl on, ale jeho kolega z útočné dvojice. Ve 20. min. Filip rozehrál zleva rohový kop a Matysík na zadní tyči zblízka potřetí hlavičkoval balon do vysočanské sítě: 1:0!

Ve 24. min. Kulhavý střelou z vápna těsně minul a o dvě minuty později se dostali poprvé ke slovu i hosté. Střelu Končického pod břevno ale vytáhl Štika na roh. Ještě větší šanci než Končický měl o pár chvil později jeho spoluhráč Švec, po centru zprava se rozhodl pro zakončení bez přípravy, z malého vápna, kde se ocitl zcela sám, však přestřelil.

Ve 35. min. Doležal z trestného kopu minul, o minutu později ale Filip přihrál zprava na střed Kulhavému, jenž prodloužil doleva na Junka a ten ostrou a umístěnou střelou z hranice vápna do šibenice trefil: 4:0! Těsně před poločasem po rohu těsně minul Matysík, který pak už do druhé půle nenastoupil, nahradil ho Macej.

Právě Macej zahájil po změně stran ostřelování brány Pragovky, ve které se objevil místo Kratochvíla Opletal. V 52. min. po krásné akci Hanzlík přihrál doleva Junkovi, ten prošel podél brankové čáry a zpětnou přihrávkou vyzval ke skórování Filipa: 5:0! Na tomto stavu se ale ukazatel skóre „zasekl“.

V další vyložené šanci Filip zblízka trefil jen brankáře a když už se v 65. min. po přihrávce od střídajícího Mukendiho trefil, neplatil jeho gól pro ofsajd. Stejně tak deset minut před koncem neplatil gól Mukendiho rovněž pro ofsajd.

K dalšímu utkání I. A třídy nastoupí naše juniorka v sobotu 9. září od 10.30 hod. v Hostivaři. Nebude to ani trochu snadné, už proto, že termín utkání koliduje se zápasem ČFL Vyšehrad – Převýšov.

Trenér Jaroslav Klíma: „Vzhledem k počtu šancí mělo být naše vítězství mnohem vyšší. Pět gólů je málo.“

 

Slavoj Vyšehrad B – SK Praga Vysočany 5:0 (4:0)

Sobota 2. září 2017, 2. kolo I. A třídy (skupina A).

Branky: 11., 15. a 20. Matysík, 36. Junek, 53. Filip. Neuznané branky: 65. Filip, 81. Mukendi. Střely na branku: 12:2. Střely mimo: 12:3. Soupeřem zblokované střely: 2:1. Rohy: 14:1. Ofsajdy: 7:0.

Rozhodčí: Hrivík – Fazekaš, Kvapil. ŽK: Hanzlík – Macháč.

Diváků: 55.


Vyšehrad B: Štika – Š. Klíma, Šlegl, Hanzlík, Kubík – Filip (20. Matysík), Pusch, Doležal (54. Mukendi), Junek – Matysík (46. Macej), Kulhavý. Trenér Jaroslav Klíma.

Praga: Kratochvíl (46. Opletal) – Macháč, Sedlák, Semrád, Daněček (77. Sedláček) – Jedlička, Švec, Kohlbeck, Josifovski – Rapant (62. David), M. Končický (66. Röhrich). Trenér Milan Závodský.


Střelci branek Vyšehradu B

5 – Matysík

4 – Filip

1 – Hanzlík, Junek, Smolák


Brankové asistence

6 – Junek

3 – Smolák

2 – Filip 

1 – Doležal, Hanzlík, Kulhavý, Matysík

 

Foto ze zápasu: zde

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...