INSTAGRAM

FACEBOOK

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Juniorka zdolala Kunratice 5:0 a vede s tříbodovým náskokem

Juniorka – Patnáct výher má už na svém kontě v letošním ročníku B-tým mužů Slavoje Vyšehrad. Během poslední dubnové soboty porazil doma Kunratice 5:0, vzhledem ke značnému počtu vyložených šancí ale mělo být skóre mnohem vyšší. Hodně toho také pochytal kunratický gólman Lukáš Řezáč, který si často poradil i v takřka neřešitelných situacích. Do listiny střelců se tentokrát zapsali Tomáš Rossmann, Jiří Heřman, Tomáš Junek, Jiří Filip a jeden gól byl vlastní. Brankář Marek Štika uhájil juniorce potřetí za sebou a celkově podeváté v sezoně čisté konto. Vyšehrad B vede po 19 kolech tabulku s náskokem tří bodů před Březiněvsí a čtyř bodů před Hostivaří.

Slovan Kunratice nastoupil pod vedením bývalého kouče naší U 19 Richarda Havlíka, jenž předtím působil v Uhříněvsi. Domácí tým měl ale od začátku viditelnou převahu, než se ale poprvé prosadil, trefil Rossmann ve 14. min. tyč, potom v dobré pozici přestřelil a svoji šanci neproměnil ani hlavičkující Pusch. Ve 24. min. ale Junek křížným centrem z pravé strany našel nabíhajícího Rossmanna a ten ve skluzu „angličanem“ skóroval: 1:0!

O pět minut později po kombinaci Hanzlíka s Puschem z pravé strany se tlačil do zakončení Heřman a dezorientovaný obránce hostí M. Vacík si dal vlastní gól: 2:0! Naopak ve 34. min. měl vyloženou gólovou šanci kunratický útočník Alba, Štika mu ji zmařil.

Ve 36. min. se vyznamenal naopak brankář Řezáč, kdy kryl čisté gólové šance a střely Pusche a Junka. Chvíli nato Junek minul bránu a podobně si vedl na druhé straně i kunratický Hajduch.

Hned po změně stran odcentroval zprava Junek a Heřman v jasné šanci trefil jen gólmana Slovanu. V 50. min. to vyšlo trochu komplikovanější formou, kdy Junek našel nejprve na levé straně Pusche a ten bez otálení našel Heřmana, který střelou po zemi k tyči trefil: 3:0! Byla to krásná, precizně a  také rychle provedená akce, na niž hráči soupeře nezareagovali.

Dvě minuty nato poslal balon do sítě hostí i kapitán Hanzlík, jeho gól ale pro ofsajd neplatil. Potom se už dostali na hřiště další tři hráči. Během pouhých pěti minut měl tři vyložené šance Filip, trefil pokaždé brankáře. Nedal ani P. Vacík. Několikrát neuspěl také Junek, až v 80. min. po přihrávce zleva od Čtvrtníčka Junek střelou po zemi skóroval: 4:0!

Minutu před koncem utkání po kombinaci Hanzlíka se Čtvrtníčkem zakončoval Filip: 5:0! Filip potom ještě v další šanci nastřelil tyč, na svůj celkově desátý gól v sezoně si ale musí zatím ještě počkat.

V dalším utkání 20. kola I. A třídy rezerva šemíků nastoupí v sobotu 5. května v 10 hodin na půdě devátého týmu tabulky v Uhříněvsi.

Trenér Jaroslav Klíma: „Je na Chocholouška, co všechno dokážeme neproměnit. Vyhráli jsme 5:0, přitom ale někteří naši hráči měli sami možnost dát víc než pět gólů. Na druhou stranu jsme mohli také třikrát inkasovat.“

 

Slavoj Vyšehrad B – Slovan Kunratice 5:0 (2:0)

Sobota 28. dubna 2018, 19. kolo I. A třídy (skupina A).

Branky: 25. Rossmann, 20. vlastní M. Vacík, 50. Heřman, 81. Junek, 89. Filip.

Nastřelené tyče: 2:0 (14. Rossmann, 90. Filip). Střely na branku: 17:5. Střely mimo: 8:3. Soupeřem zblokované střely: 2:1. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 11:3.

Rozhodčí: Nebáznivý – Kříž, Pytloun. ŽK: Řezáč (Kunratice).  

Diváků: 35.

Vyšehrad B: Štika – P. Vacík, Šlegl, Hendrych, Š. Klíma – Hanzlík, Pusch (71. Šindler), Gibilov, Rossmann (55. Čtvrtníček) – Heřman (55. Filip), Junek. Trenér Jaroslav Klíma.

Kunratice: Řezáč – M. Vacík (61. Sklenář), Cihelka, Bouček (71. Lipold), Půlpán – Holas – Hajduch (56. Ron), Mareš, Vala, Vostárek – Alba. Trenér Richard Havlík.


Střelci branek Vyšehradu B

17 – Matysík

16 – Kulhavý

9 – Filip

6 – Junek

5 – Heřman

4 – Hanzlík

3 – Hašek

2 – Drobílek, Hendrych, Kubík, J. Procházka, Smolák

1 – Čtvrtníček, Doležal, Š. Klíma, Macej, Madej, Pusch, Rossmann, Vacík, Zimmermann


Brankové asistence

23 – Pusch

18 – Junek

9 – Kulhavý

7 – Filip

6 – Hanzlík, Kubík, Macej, Matysík

5 – Jakab

4

3 – Heřman, Smolák

2 – Čtvrtníček, Doležal, Hendrych, Š. Klíma, J. Procházka, Rossmann

1 – Gibilov, Hašek, Klesa, Kostorek, Šindler, Václavek, Zimmermann

PŘÍŠTÍ KOLO

Sobota 20.07.2019

  • 17:00 Prostějov - Muži"A"

Vyšehrad měl v tomto utkání od začátku územní převahu, do vedení ale šel až po půlhodině hry z penalty. Do té doby neproměnili naši hráči tři gólové šance. Ve 30., min. byl však faulován ve vápně domácích Stýblo a Molodci z penalty se nemýlil: 0:1! To byl také výsledek prvního poločasu.

Šest minut po změně stran se po autovém vhazování Zdobnického dostal k míči Stýblo a nezaváhal: 0:2! Trvalo jen pět minut a situace se „v bleděmodrém“ opakovala: znovu aut Zdobnického, znovu náběh Stýbla a přesná koncovka: 0:3!

V 64. min. kombinaci Zdobnického a Vu zdárně zakončil kapitán Coufal: 0:4! A v 76. min. z přihrávky Zdobnického dal pátý gól Vu: 0:5!

Tento stav byl na ukazateli skóre ještě deset minut před koncem, mladí šemíci pak ale polevili a dovolili domácím dva „slepené“ góly. Trutnov korigoval díky trefám dvou střídajících hráčů v 81. min. překonal Pospíšila Kulda a v 82. min. Borovski. Zápas tak skončil 2:5 a naše U 16 si připasala druhé vítězství venku v této sezoně – to první bylo koncem srpna v Ostré,

V sobotu 23. března naše U 16 přivítá na Vyšehradě „sedmnáctku“ Vlašimi a půjde o souboj 11. s 10. místem tabulky, které od sebe dělí jen tři body. Zápas má výkop čtvrt hodiny po poledni.

Trenér U 16 Zdeněk Jaroš: „Utkání v Trutnově jsme měli od začátku ve své moci. Až deset minut před koncem, kdy už jsme vedli 5:0, jsme polevili a dvakrát inkasovali.“

 

U 17: MFK Trutnov – Slavoj Vyšehrad B 2:5 (0:1)

Česká divize U 17 (skupina C), hráno v sobotu 16. března 2019. Branky: 81. Kulda, 82. Borovski – 51. a 56. Stýblo, 31. Molodci z pen., 64. Coufal, 76. Vu. Rozhodčí: Vít – Turek, Beránek. ŽK: Taláb, Pavelka – L. Toman, Coufal, Vu. Diváků: 40.

Trutnov U 17: Laštovka – Gnol, Ondráček (36. Borovski), Macela, Volman – Taláb (65. Kulda), Hetflejš (65. Valeš), Sapár, Klejna (30. Pavelka) – Rohrbacher, Červený (30. Bednář). Trenéři Tomáš Cerman, Aleš Starý a Petr Vlach.

Vyšehrad U 16: Pospíšil – Mareš, Molodci, L. Toman, Nováček (46. R. Mamudov) – Fait – Zdobnický, Stýblo, Coufal, Vodička – Vu. Trenér Zdeněk Jaroš.

 

Branky Vyšehradu U 16 v České divizi mladšího dorostu

13 – Stýblo

9 – Coufal

6 – Zdobnický

5 – Tran

3 – Vu

2 – Molodci

1 – Fait, Halasz, Jelínek, Lupan, R. Mamudov, Mlejnek, Přech, L. Toman, Zika

 

Asistence

12 – Zdobnický

7 – Jelínek

5 – Coufal

4 – Stýblo

3 – Tran

2 – Horák, Mareš, Vodička, Vu

1 – Halasz, R. Mamudov, Mlejnek, Zika

 

Foto: Zdeněk Jaroš

VÝSLEDKY

připravuje se...